Sponsor

23 Aralık 2013 Pazartesi

Hannibal Yeni Posteri Dizinin 2.sezon Başlangıç Tarihini Belli Etti

Hannibal Yeni Posteri Dizinin 2.sezon Başlangıç Tarihini Belli Etti

Yeni bir afiş seçen NBC gerilim filmi Hannibal için ikinci sezonun Şubat ayında yayınlanacağını açıkladı.  basın açıklamasına göre, Hannibal 2.sezon  ", Kaiseki" adıyla ilk bölüm olarak 22:00 de 28 Şubat 2014 tarihinde NBC'de galası olacak ve 2.sezon toplam 13 bölüm olacaktır.Yeni afiş aşağıda tam olarak görülebilir. Anthony Hopkins'in oynadığı Hannibal filmi hayranları için tanıdık olacak bir poz, FBI profiler Will Graham gibi yıldız Hugh Dancy gösterir. NBC'nin Hannibal bükümlü o parmaklıklar ardında Hannibal Lecter değil, Graham ve olmasıdır.gala tarihi ile ilgili bir basın açıklamasında, NBC Entertainment Jennifer Salke Başkanı Bryan ve ekibi bir kez daha tüm yaratıcı silindirlerin üzerinde çalışan ve entrika, korkutan ve sürprizlerle dolu bölüm teslim ettik "dedi.Gösteri inanılmaz estetik güzelliği ve inanılmaz yetenekli cast ile bizi şaşırtacak devam ediyor. "Dancy'nin yanında, Hannibal sezon 2 Dr Hannibal Lecter, FBI Jack Crawford gibi Laurence Fishburne, ve Dr Alana Bloom Caroline Dhavernas olarak Mads Mikkelsen yıldızı olacak. (: Special Victims Unit Law and Order) ve Gina Torres (Ateşböceği) sezonu da konuk yıldızlı Gillian Anderson (X-Files), Raúl Esparza görünümünü göreceksiniz.

Hannibal 2.Sezon

Bölge 3 haraç wiress rolüyle taze Fire Amanda Plummer, yakalama: onlara katılmadan Sex and City Cynthia Nixon, Weeds şap Martin Donovan ve Açlık Oyunları vardır.

Bu, yeni sezon için gördük ikinci posteri.Teaser posteri ilk seaoson 1 finalinde görüldü wendigo karakteri olarak Mikkelsen gösterdi.Wendigo Will Graham zihninde Hannibal Lecter gerçek doğasını temsil eder.

Hannibal Bryan Fuller tarafından oluşturuldu.Serisi Red Dragon üzerinde özel bir odaklanma ile, Thomas Harris'in en çok satan Hannibal Lecter roman dayanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet