Sponsor

21 Aralık 2013 Cumartesi

Hannibal 2.Sezonda Sex and the city yıldızı Cynthia Nixon Katıldı

Hannibal 2.Sezonda Sex and the city yıldızı Cynthia Nixon Katıldı, 2.sezon izle, 2.sezon 1. bölüm

Sex and the City yıldızı Cynthia Nixon Hannibal 2.sezonda yeni bir rolde karşımıza çıkacaktır. Cynthia Nixon onu Laurence Fishburne Jack Crawford ile yakın bir çalışma içinde göreceksiniz bir verilen rolde rolü NBC diziye gerilim katıyor.
 
TV Line göre, Nixon FBI Gözetim bölgesindeki Kade Prurnell isminde Genel Müfettiş Ofisinde Crawfordun patronunu oynayacak. Prurnell ilk sezonunda (muhtemelen Will'in delilik ve sonraki tutuklama sahnesinde) olayları araştırmak ve Crawford'un sorumluluğunu değerlendirmede adı geçmişti.

Nixon en çok Sex and City TV serisi ve sonraki filmlerde Miranda Hobbes rolüyle tanınır. Daha yakın zamanlarda o Big C, 30 Rock (kendisi gibi) çıktı ve Bitmeyen Dünya sırasıyla gelmiştir.

Hannibal 2.sezonda Hugh Dancy, Mads Mikkelsen ve Caroline Dhavernas'ın dönüşünü göreceksiniz.

2.Sezonda ilk bölüm Japon geleneksel yemek tarzı "Kaiseki" başlıklı olacaktır. 1.sezonda Fransız yemekleri ile ilgili terimler vardı ve 1.sezon ile 2.sezon arasında bu başlıkların tematik bir şekilde devamını göreceksiniz.

Devamı İçin: Hannibal Dizisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet