Sponsor

28 Aralık 2013 Cumartesi

Hannibal 2.Sezon Bölümleri ve isimleri

Hannibal 2.Sezon Bölümleri ve isimleri, Hannibal 2.Sezon Bölümleri ve isimleri nedir,  'Hannibal' Lecter göre bir takım elbise giymek nasıl (info grafik)
Hannibal Showrunner Bryan Fuller'ın televizyonda iyi giyimli adam bazı stil ipuçları vardır.

Siz Hannibal Lecter dan mutfak ipuçları almak istemeyebilirsiniz, ama adam nasıl giyineceğini biliyor. Biz Hannibal sezon 2 galası ile ilgili haberler için beklerken Showrunner Bryan Fuller, bu yönergeleri paylaştı.


Hannibal sezon 2 hala filme ve yıldızlı Mads Mikkelsen (Hannibal Lecter), Hugh Dancy (Will Graham), Laurence Fishburne (Jack Crawford) ve Caroline Dhavernas (Dr Alana Bloom) geri dönüşünü göreceksiniz. (: Special Victims Unit Law and Order) ve Gina Torres (Ateşböceği) sezonu da konuk yıldızlı Gillian Anderson (X-Files), Raúl Esparza görünümünü göreceksiniz.

Bölge 3 haraç wiress rolüyle taze Fire Amanda Plummer, yakalama: onlara katılmadan Sex and City Cynthia Nixon, Weeds şap Martin Donovan ve Açlık Oyunları vardır.

Fransız mutfak açısından sonra bölüm adlandırma sezon bir tema ile bağlayarak, her Hannibal sezon iki bölümlük bir Japon tekniği veya çanak adını olacak. IMDb göre mevcut bilinen bölüm başlıkları şunlardır:
- 2 × 01 "Kaiseki" (geleneksel bir çok kurs Japon yemeği)
- 2 × 02 "Nikujaga" (et bir Japon yemeği, patates ve soğan)
- 2 × 04 "Takiawase" (et, balık veya tofu ile servis sebze yemeği)
- 2 × 05 "Mukozuke" (yemek kullanılan özel bir yemek, çay töreni servis)
- 2 × 06 "Futamono" ("bir kapaklı yemek", bir çorba tipik)

Hannibal sezon 2 erken 2014 yılında NBC döner ve sezon 13 bölüm sürecek.Gösteri Red Dragon üzerinde özel bir odaklanma ile, yazar Thomas Harris'in Hannibal Lecter kitap dayanmaktadır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet