Sponsor

5 Ocak 2014 Pazar

Hannibal 2.Sezonda Amanda Plummer Sorunları Tutuşturuyor

Hannibal 2.Sezonda Amanda Plummer Sorunları Tutuşturuyor Catching Fire’s’ Amanda Plummer to make trouble on ‘Hannibal’ season 2,
Açlık Oyunları: Hannibal 2.sezonda aktris Amanda Plummer Hannibal sezon 2 sorunlar çıkarmak için koşturup uyandırmaya olacak.
O Arena tamamlandığında, Amanda Plummer bazı seri katil eğlenmek için NBC üzerinden gidecek. Yangın yakalamak İlçe 3. haraç wiress oynar Plummer, Hannibal sonraki sezon bazı sorun neden olacaktır.
Plummer Katherine Pimms, sezon 2, dördüncü bölüm ortalığı karıştırarak olacak bir hippi-şık akapunkturcu oynamak için ayarlanır.


Soru Will Graham (Hugh Dancy) için, ya da Dr Lecter (Mad Mikklesen) kendisi için, FBI için sorun olacak? Sonuçta, biz Hannibal çevresinde zaman kaba insanlar ne olur biliyor.

Açlık Oyunları ek olarak: Ateş koşturarak, Plummer Phineas ve Ferb sesli çalışır ve Garip Aşk yaklaşan görünecektir. O hem de ve kapalı Broadway, Tony ödüllü bir tiyatro oyuncusu olduğunu
..



'Hannibal' sezon 2 hakkında Bilgi:

Hannibal yer aldıklarında Plummer büyük bir şirkette bulunmaktadır. NBC gerilim sezon 2 Cynthia Nixon (Sex ve city) ve Martin Donovan (Weeds) eklendiğini görüyoruz. Gina Torres de onu sezon 1 deki rolünü canlandırdığını görecez..
Erken 2014 yılında NBC Hannibal sezon 2 döner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet